ZF 24

Noua pasiune a bucurestenilor cu bani: Cursurile de gatit, de la 100 de lei la 200 de euro

06.03.2010, 10:37 281

In urma cu doi ani, la debutul afacerii, Violeta's VintageKitchen se remarca in puzderia de restaurante din Bucuresti cu unmeniu sanatos, gatit ca la bunica acasa. "Ideea atelierelor degatit a pornit de la clientii restaurantului, care ne intrebaudespre secretele painii, ce contine, de ce este diferita fata dealtele", spune, pentru BUSINESS Magazin, proprietara VioletaDinca.

Atelierele dureaza aproximativ trei ore si costa 100 de lei.Toata desfasurarea de forte are loc in restaurant, iar numarulparticipantilor poate varia de la 8 pana la 20 sau 30. Pretulinclude si consumatia din meniul zilei, iar la final se premiazacele mai aspectuoase preparate.

Desigur, acesta nu este singura posibilitate a doritorilor de ase perfectiona in arta gatitului. De exemplu, THR Group,specializat in pregatirea profesionala in turism si industriaospitalitatii, incearca sa atraga si bucatarii amatori. Pentru 200de euro ,timp de cinci zile, trei ore pe zi, cursantii sunt purtatiprin bazele bucatariei, de la salate si sosuri din bucatariainternationala, decoruri din legume si fructe, gustari si antreuripana la preparate de baza din toate tipurile de carne, garnituri sideserturi.


Cititi mai multe despre cursurile de gatit pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO