ZF 24

Noua versiune a Kindle de la Amazon, cu Wi-Fi si ecran mai mare, poate fi cumparat si de romani

Noua versiune a Kindle de la Amazon, cu Wi-FI si ecran mai mare, poate fi cumparat si de romani
06.01.2010, 12:38 54

Amazon, cel mai mare retailer din lume, lanseaza in peste 100 detari o noua versiune, cu Wi-FI si ecran mai mare, a dispozitivuluide citire a cartilor electronice Kindle. Dispozitivul, numit KindleDX, care va avea un ecran de 9.7 inchi (24 de cm) va putea ficumparat on-line chiar si de utilizatorii romani la un pret de 489de dolari.

Dispozitivul permite citirea documentelor pdf, ziarelor,hartilor si are o capacitate de stocare pana la 3.500 de carti.Peste 300.000 de carti pot fi descarcate wireless de pe site-ulAmazon pentru a fi citite cu ajutorul Kindle.

Analistii nu au fost insa convinsi de utilitatea noului Kindle,avand in vedere, sustin ei, ca utilizatorii doresc gadgeturi catmai mici si ca pretul noului produs ii va descuraja. ReprezentantiiAmazon au declarat insa, ca produsul a fost creat special pentrucitirea ziarelor, a caror citire se face eficient cu aparate maimari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO