ZF 24

Noul actionar al CCCF va investi 15 mil. euro in dezvoltarea companiei

Noul actionar al CCCF va investi 15 mil. euro in dezvoltarea companiei
28.08.2008, 12:23 57

Compania de Constructii si Cai Ferate (CCCF) estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2010 va scapa de datorii (estimate la 80-90 mil. euro) si isi va recupera creantele (circa 40-50 mil. euro), in urma schimbarii actionariatului.
Omul de afaceri Horia Simu, care detine producatorul de cupru Cuprom, a devenit in urma cu doua luni actionarul majoritar al companiei de constructii CCCF prin intermediul vehiculului de investitii Wagma Holdings Limited, in urma derularii unei majorari de capital de circa 13,8 milioane de euro.
Nivelul investitiilor pentru dezvoltarea CCCF se va ridica la 15 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2009, bani care vor fi investitii in achizitia de echipamente si utilaje. Compania se va concentra pe dezvoltarea diviziilor de drumuri si poduri si cale ferate si sa participe din nou la licitatii mari pentru infrastructura in urmatoarele 12 luni.
Grupul CCCF (care cuprinde compania SCT Bucuresti, Dunapref Giurgiu si sucursale din tara) estimeaza pt anul acesta o cifra de afaceri de 140 mil. euro, in crestere cu circa 12% fata de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO