ZF 24

Noul iPhone va avea carcasa din plastic sensibila la atingere si camera foto de 5 megapixeli

Noul iPhone va avea carcasa din plastic sensibila la atingere si camera foto de 5 megapixeli
14.01.2010, 10:16 67

Noul model Apple iPhone, care ar putea ajunge in magazine iniunie sau iulie, va avea o camera foto de 5 megapixeli si o carcasadin plastic sensibila la atingere - care le va permiteutilizatorilor sa controleze telefonul si prin miscari realizate cudegetele pe spatele telefonului, scrie Bloomberg, citand declaratiiale analistului Goldman Sachs Robert Chen.

"Apple va implementa multe inovatii in noul model, nu doar dinpunct de vedere hardware ci si software", a spus Chen. Noul iPhoneva avea o carcasa din plastic sensibila la atingere, din acelasimaterial din care a fost realizat mouse-ul lansat anul trecut pepiata de Apple, denumit "Magic Mouse", a precizat el fara a oferidetalii despre sursa informatiilor sale. Noul model de mouse lansatanul trecut de Apple era realizat dintr-un plastic sensibil laatingere care a inlocuit butoanele mecanice ale dispozitivului - opremiera in industria IT. In Romania, "Magic Mouse" costa 328 delei - in timp ce un mouse obisnuit poate fi achizitionat si lapreturi mai mici de 20 de lei.

Cu o zi in urma pe piata internationala au aparut informatiipotrivit carora noul iPhone va avea ecran OLED.
Reprezentantii Apple au refuzat sa comenteze ceea ce ei au numit"speculatiile" de pe piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO