ZF 24

Noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, la prima întâlnire cu presa: Ultima oară am călătorit cu trenul în 2002-2003

Noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, la...

Autor: Andreea Neferu

28.08.2013, 11:16 2309

Noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, care va avea în subordine infrastructura feroviară, aeroportuară, navală şi de metrou spune că nu a mai circulat cu trenul în România de un deceniu.

„Ultima oară am circulat cu trenul (în România – n.r.) în 2002-2003. Călătoream pe ruta Bucureşti-Constanţa dar când au început lucrările (de modernizare a căii ferate –n.r.) şi călătoria dura 5-7 ore, am renunţat”, a declarat Ramona Mănescu la prima întâlnire cu presa de când a fost numită ministru al transporturilor.

Totodată, ea a spus că a călătorit cu metroul doar în perioada când era studentă, dar şi atunci, folosea cel mai des troleibuzul şi autobuzul.

„Nu ştiu cât costă o călătorie (la metrou –n.red.)”, a spus Mănescu.

Printre priorităţile pe care Mănescu şi le-a stabilit în mandatul său de ministru al transporturilor se numără „accesul la finanţare, buna administrare şi integritatea”.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO