• Leu / EUR4.7601
  • Leu / GBP5.4034
  • Leu / USD4.2755
ZF 24

NTT DATA România devine partenerul strategic al Grupului Romstal pentru implementarea soluţiilor SAP

NTT DATA România devine partenerul strategic al Grupului Romstal pentru implementarea soluţiilor SAP

Maria Metz, COO NTT DATA România

Autor: Ştefan Stan

11 nov 2016 453

NTT DATA România a fost desemnat partenerul strategic al Grupului Romstal pentru implementarea soluţiilor SAP, potrivit unui anunţ al companiei.  NTT DATA va implementa în premieră în România S/4HANA, soluţia de ultima generaţie a SAP-ului.

“Suntem mândri de această reuşită. A fi pionier în implementarea unei generaţii noi de produs aduce cu sine o serie de provocări, cu valenţe multiple. Prin prisma relaţiilor de colaborare directă pe care concernul nostru le are cu producătorul SAP SE din Germania, cu compania sora Itteligence AG - cel mai mare partener de implementare al SAP SE, şi pe fondul relaţiilor foarte bune pe care le-am dezvoltat cu SAP România, avem convingerea că suntem cei mai în măsură să aducem această noutate în piaţa din România”, a declarat Maria Metz, COO NTT DATA România.

Soluţia SAP, din cadrul acestui parteneriat strategic este alcătuita din SAP S/4HANA ca nod al implementării, cu următoarele fluxuri de business: Simple Finance, Procurement to Pay, Sales to cash, Simple Logistic cu funcţionalităţi de CS, PM, TRA, PS, Document Management şi Workflow.

În jurul acestei soluţii se vor implementa o serie de funcţionalităţi, precum SAP EWM - pentru gestionarea activităţilor din depozitele Romstal, SAP Hybris Marketing, cu componentele: Marketing Data Management, Marketing Segmentation, Marketing Insight, Marketing Planning, Marketing Aquisition, Market Recommendation Engine, SAP BI/BO.

Aceasta soluţie mai presupune şi realizarea unor multiple interfeţe între S/4 şi aplicaţii pe care Romstal le gestionează în acest moment: SAP CRM, portal Romstal, etc.

Compania Romstal a fost fondată în 1994 de către omul de afaceri italian Enrico Perini, şi înregistrează circa 130 de magazine în România. Business-ul Romstal a depăşit 180 milioane de euro, cu aproximativ 1.200 de angajaţi, şi este prezent şi dincolo de piaţa din România: în Serbia, Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria. Peste 80% din vanzarile companiei este generat de vânzările către firmele de instalaţii, iar restul de către clienţii finali, prin reţeaua proprie de retail.

NTT DATA România, fostă EBS România S.A, este o companie NTT DATA, parte a “Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Înfiinţată în 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de ţări. Concernul furnizează servicii de la consultanţă şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. 

Principalele valute BNR - miercuri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7601
Diferență: -0,0504
Ieri: 4.7625
Azi: 4.2755
Diferență: 0,2744
Ieri: 4.2638
Azi: 5.4034
Diferență: 0,0185
Ieri: 5.4024
Azi: 4.2363
Diferență: 0,3601
Ieri: 4.2211