ZF 24

O asociere condusă de ACI Cluj va realiza extinderea parcului industrial Tetarom I pentru 9,5 mil. euro

O asociere condusă de ACI Cluj va realiza extinderea...

Autor: Laurentiu Cotu

21.05.2014, 18:35 225

Consiliul Judeţean Cluj a semnat contractul de execuţie a lucrărilor de extindere a parcului industrial Tetarom I, cu asocierea dintre companiile ACI Cluj (controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă sau Dorin Goia), Electromontaj SA şi Nord Conforest. Lucrările de extindere cu 12 hectare a parcului industrial TETAROM I au fost adjudecate de asocierea ACI Cluj, Nord Conforest, Electromontaj, valoarea contractului fiind de peste 42 mil. lei (9,5 mil. euro), fără TVA, conform unui comunicat al CJ Cluj.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 17 luni, iar investiţia este finanţată din fonduri comunitare, din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din contribuţia CJ Cluj. În prezent, parcul industrial Tetarom I se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare, iar în urma lucrărilor de extindere va ajunge la o suprafaţă totală de 32 de hectare, aici desfăşurându-şi activitatea companiile EnergoBit, Banca Transilvania, RCC Consult, EGH Import Export, Agressione Expres Impex, Siemens sau CBC Development Design.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO