ZF 24

O camionetă în care se aflau peste 20 de muncitori s-a răsturnat într-o râpă în judeţul Gorj

O camionetă în care se aflau peste 20 de muncitori s-a...

Autor: Oana Mitu

07.08.2013, 09:03 494

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.00, în satul Cerna, comuna Padeş, într-o zonă de munte, greu accesibilă, unde cei peste 20 de oameni care se aflau în camionetă erau duşi la cules de afine.

Camioneta s-a răsturnat înr-o râpă adâncă de aproximativ 40 de metri, iar cel puţin 12 persoane au fost rănite.

În condiţiile în care zona este foarte greu accesibilă, serviciile de intervenţie au ajuns cu dificultate în zonă, la faţa locului fiind trimise şase ambulanţe din judeţul Gorj, una din Caraş Severin şi două din judeţul Mehedinţi.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi, Ion Mihart, ultimele evaluări ale medicilor arată că 12 persoane au fost rănite, până la ora transmiterii acestei ştiri două dintre ele fiind preluate de ambulanţe şi duse la Baia de Aramă. Una dintre victime a fost internată la spitalul din localitate, iar cealaltă, aflată în comă, urmează să fie preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusă la un spital din Capitală. Victima are o fractură la coloana cervicală.

Alte persoane rănite sunt preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, pe măsură ce pompierii şi salvamontiştii reuşesc să scoată din râpă victimele.

La locul accidentului a fost solicitat şi un elicopter MAI, pentru a ajuta la intervenţia de recuperare a răniţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO