ZF 24

O firmă cu afaceri de 20 mil. euro din Iaşi, executată silit pentru o rovinietă expirată de 28 de euro

O firmă cu afaceri de 20 mil. euro din Iaşi, executată...
12.01.2015, 16:02 1326
Producătorulde centuri de siguranţă pentru scaune de copii Te-Rox Prod Paşcani, cu afaceri anuale de 20 de milioane de euro, a fost executată silit pentru recuperarea unei creanţe de 28 de euro, reprezentând costul unei rovignete expirate la una din maşinile societăţii, conform Ziarului de Iaşi.
 
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a acţionat compania în judecată anul trecut prin două instanţe pentru a recupera 28 euro, şi a fost obligată, potrivit legii, să apeleze şi la serviciile unui executor judecătoresc în aceast diferend, notează publicaţia locală.
 
Mai întâi, conducerea DRDP şi-a încercat norocul la Judecătoria Iaşi, doar că magistraţii de aici şi-au declinat competenţa de soluţionare a cererii formulată de către executor judecătoresc în favoarea colegilor din Paşcani, în “fieful” lui Cepalis.
 
După o primă rundă cu rezultat nedecis, în manşa disputată pe “teren propriu”, Te-Rox Prod a pierdut în faţa DRDP, magistraţii dând curs cererii de încuviinţare a executării silite, conform cotidianului.
 
“Suma a fost plătită şi răsplătită. Credeţi că Te-Rox Prod stă în această sumă? Având în vedere că societatea dispune de un parc auto pe măsură, probabil a fost o problemă în trafic. Cum am primit adresa imediat am şi plătit”, a spus Doina Cepalis, proprietara companiei.
 
 Te-Rox Prod Paşcani a ncheiat anul 2013 cu afaceri de 20,4 milioane de euro, ţn creştere uşoară faţă de anul precedent, conform datelor disponibile la ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO