ZF 24

O firma vinde romanilor apartamente vechi din Germania, cu 90 de euro pe metru patrat

18.10.2007, 19:07 60

O firma germana a lansat in Romania o oferta de vanzare pentru apartamente si case de vacanta in zona de est a Germaniei, construite inainte de 1990, la un pret minim de 90 euro pe metru patrat, de peste 15 ori mai redus decat costurile unui apartament din Bucuresti sau orasele mari din Romania, informeaza Mediafax.

"In 1999 am vandut o casa unei firme din Romania, care ne-a prezentat unui alt client si astfel, prin sistemul recomandarilor verbale, am ajuns in prezent la un portofoliu de 150 de unitati vandute catre firme sau persoane fizice romane. In urma cererilor semnificative din ultima perioada, in toamna acestui an am decis sa oficializam oferta noastra, prin participarea la un targ imobiliar in Romania", a declarat, Kornelius Krumbacher Barle, asociatul unic al firmei Kb Im:mobile, prezenta la Targul Imobiliar Condominium, care se desfasoara in aceste zile in Bucuresti.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO