ZF 24

O marjă de profit de 20% pentru un club de kangoo jumps din Capitală

Autor: Cătălina Butan

12.10.2014, 19:00 559
Diana Ştirbu, instructor personal, şi-a deschis un club de kangoo jumps în Bucureşti în 2013, iar afacerea aduce venituri anuale de 50.000 de euro, din şedinţe de kangoo jumps, dar şi vânzări şi închirieri de echipamente pentru acest sport.
 
„La început nu am avut un buget disponibil pentru a cumpăra ghete kangoo jumps şi le închiriam. Cu banii strânşi am început să cumpăr ghete. Am ajuns să am 140 de perechi de ghete pe care le folosesc în mai multe centre din Bucureşti, dar şi în clubul meu. O parte din ele le vând. Clubul meu este singurul magazin din România în care oamenii pot veni să vadă modelele, să le încerce, să le schimbe accesoriile, să cumpere muzică pentru antrenament“, a spus Diana Ştirbu la ZF Live.
 
Clubul Kangoo by Diana Ştirbu, situat în nordul Capitalei, oferă şedinţe de kangoo jumps, antrenamente personale şi programe individuale de slăbit, atât pentru profesionişti, cât şi pentru începători.
 
„O şedinţă de grup costă 35 de lei, în timp ce o şedinţă de personal training costă 120 de lei şi durează 55 de minute. Există mai multe etape într-o şedinţă: de încălzire, cardio şi de tonifiere.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO