ZF 24

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un parapet de teama camerelor de verificare a rovinietei

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un parapet de...

Autor: Loredana Ficiu

09.05.2017, 15:51 1063

De teamă să nu fie filmată şi sancţionată pentru că nu a achitat rovinieta, în momentul în care a observat camerele video mobile, şoferiţa în vârstă de 24 de ani, din satul Gureni, comuna Peştişani, a frânat şi a intrat cu maşina pe contrasens, după care s-a oprit într-un parapet.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede şi cum tânăra a evitat în ultimul moment impactul cu autovehiculul din faţă.

În autoturismul femeii, pe bancheta din spate, se afla şi nepoata sa, o fetiţă de trei ani. Atât şoferiţa, cât şi fetiţa au scăpat nevătămate.

Evenimentul rutier a avut loc luni, iar conducătoarea auto a fost deja sancţionată de poliţişti şi va trebui să îi repare şi maşina.

„A fost amendată cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Amenzile pentru şoferii care conduc un autoturism fără rovinietă sunt cuprinse între 250 şi 500 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO