O soluţie de parcare HiTech din Cluj intră în portofoliul Telekom

12 iul 2015 Autor: Adrian Seceleanu

Parking+Plus, o soluţie de parcare inteligentă care foloseşte tehnologii de tip „Internet of things” (IoT), dezvoltată de firma Pitechapps din Cluj, va intra în portofoliul grupului de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, după ce a câştigat ediţia locală a competiţiei „Business Wall of Fame” organizată de grupul Deutsche Telekom în 8 ţări.
 
„Parking+Pluso, soluţie de parcare inteligentă în oraşele supraaglomerate, a fost desemnată ca fiind cea mai bună soluţie Internet of Things din România, şi va intra în portofoliul dedicat companiilor şi va beneficia de o campanie naţională de promovare în valoare de până la  30.000 de Euro, dezvoltată de Telekom România”, conform datelor comunicate de reprezentanţii Telekom. Dezvoltat de Pitechapps S.R.L, în cadrul cluster-ului CLUJ IT, începând cu anul 2014, conceptul propune o nouă abordare a serviciilor de parcare, cu accent pe oferirea de informaţii referitoare la disponibilitatea locurilor de parcare, metode alternative de plată cu telefonul, dar mai ales gestiunea flexibilă de lungă şi scurtă durată a accesului în parcările securizate, atât pentru segmentul corporate (gestiune acces angajaţi, colaboratori, vizitatori, participanţi evenimente), cât şi pentru cel rezidenţial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.07.2015

 
Cuvinte cheie:
parcare
, solutie
, portofoliu
, cluj
, intrare
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide