ZF 24

Octavian Radu renunta la AAV Group si preia integral franciza regionala Debenhams

22.11.2007, 15:34 36

Omul de afaceri Octavian Radu si-a cedat participatia detinuta la AAV Group lui Vicentiu Zorzolan si a preluat de la acesta controlul integral la compania Fashion Retail Group (FRG), companie ce detine franciza pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova pentru brandul britanic Debenhams, a anuntat astazi AAV Group.

In urma schimbului de actiuni, drepturile de franciza Debenhams (operata de FRG) intra 100% in proprietatea Grupului RTC, in timp ce Zorzolan, care pana acum avea 60% din AAV Group, devine proprietar integral al drepturilor de utilizare a brandurilor in franciza ale AAV Group, se arata in comunicatul companiei.


"Voi investi mai mult de 25 de milioane de euro in urmatorii trei ani in dezvoltarea Debenhams", a declarat Octavian Radu, presedintele Grupului RTC. "De asemenea, suntem deja in discutii avansate cu alte trei marci de fashion, pe care le vom aduce in Romania incepand cu primavara anului 2008 si care vor mari cu inca 5.000 mp spatiul de retail si cu 15 milioane euro rulajul in 2010", a precizat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO