ZF 24

Omnia Capital, o companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii, preia Dumagas Transport, un business de peste 150 mil. lei, de la fondul de investiţii Bancroft

Omnia Capital, o companie activă pe piaţa de fuziuni...

Autor: Cristina Roşca

23.02.2023, 04:23 1057

Omnia Capital, o companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii, preia transportatorul Dumagas Transport, una dintre cele mai importante afaceri din industria de profil, un business de peste 150 mil. lei în 2021, acestea fiind cele mai recente date publice disponibile. Vânzătorul este fondul de investiţii Bancroft.

Pe platforma de analiză a companiilor Confidas, Dumagas Transport apare deţinută de firma B3 Romania Transport B.V. din Olanda.

„Preluarea Dumagas de la fondul de investiţii Bancroft, care a deţinut şi Mobifon SA (Vodafone), reconfirmă încrederea Omnia Capital în industriile strategice. Împreună cu echipa Dumagas vom continua achiziţia altor companii de transport, din Romania, dar nu numai”, spune Matei Ladea, cel care alături de Bogdan Georgescu a înfiinţat Omnia Capital.

Astfel, pe termen mediu, ţinta cumpărătorului Dumagas Transport este de a face noi achiziţii în domeniul transportului pentru a ajunge să controleze un grup cu afaceri dincolo de graniţele ţării şi cu un nivel al businessului de 100 mil. euro (500 mil. lei).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO