ZF 24

Orange lansează internet mobil 4G pe iPad cu ecran Retina şi iPad mini

Pentru a avea acces la reţeaua 4G de la Orange, clienţii trebuie să actualizeze versiunea de soft a iPad-ului

Pentru a avea acces la reţeaua 4G de la Orange, clienţii trebuie să actualizeze versiunea de soft a iPad-ului

Autor: Adrian Seceleanu

29.01.2013, 11:04 596

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat astăzi, în premieră pe piaţa locală, serviciul de internet mobil 4G şi pe tabletele iPad cu ecran Retina (generaţia a 4-a) şi iPad mini.

Pentru a avea acces la reţeaua 4G de la Orange, clienţii trebuie să actualizeze versiunea de soft a iPad-ului direct de pe tabletă sau prin iTunes la varianta iOS 6.1 şi să aleagă unul dintre abonamentele din oferta 4G.

Abonamentele 4G sunt disponibile în Orange shop Piaţa Victoriei, Băneasa Shopping City, Piaţa Universităţii - Bloc Dunărea, Calea Moşilor, Pipera - Iride din Bucureşti, precum şi în Orange shop din Braşov, str. Mureşenilor.

Reţeaua Orange 4G acoperă, în prezent, zona centrală şi de nord a Bucureştiului, zona metropolitană din nordul capitalei, staţiunile de vacanţă de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu şi Poiana Braşov.

Clienţii Orange au la dispoziţie şi varianta de a folosi cele două tablete împreună cu abonamentele care oferă acces la reţeaua HĂ, cu viteze de până la 43,2 Mbps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO