ZF 24

Orange Romania: Vindem zeci de mii de iPhone-uri anul acesta

24.08.2008, 22:00 12

Peste 150 de persoane au fost prezente joi noaptea la magazinul Orange Concept Store din Bucuresti pentru lansarea oficiala a terminalului Apple iPhone 3G pe piata locala. Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat telefonul la miezul noptii, simultan in sase magazine din tara.

Telefonul mobil lansat de Apple a provocat un interes urias in intreaga lume, atat datorita functionalitatilor sale, cat si a strategiei de vanzari si de marketing a companiei americane. iPhone include functii obisnuite pe piata telefoanelor inteligente, precum player multimedia, browser internet sau GPS, insa softul, designul si tastele inlocuite aproape integral de un ecran tactil de mari dimensiuni sunt principalele elemente care il diferentiaza de o mare parte din competitori.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati bucuresteni au achizitionat telefonul in primele ore si la ce pret este comercializat noul Apple iPhone 3G.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO