ZF 24

Oraşul ascuns: aflaţi azi cel mai bine păstrate secrete de lifestyle din Bucureşti în noua ediţie a După Afaceri Premium

Oraşul ascuns: aflaţi azi cel mai bine păstrate...

Autor: Roxana Petrescu

26.11.2015, 12:45 673

UNDE se mănâncă cel mai bun muşchiuleţ de miel din Bucureşti şi cine vinde cele mai bune bomboane de ciocolată? Care este clubul secret în care membrii sunt reuniţi prin pasiunea comună pentru... batiste şi în care zi a săptămânii unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Capitală primeşte cel mai exotic peşte?

Care este locul unde vinul ţi se poate lăsa la decantat 24 de ore şi unde se poate lua cel mai bun mic dejun cu ouă în stil florentin? În plină nebunie generată de lansarea unui nou episod din seria 007, După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, a pornit într-o misiune specială proprie. Împreună cu mai bine de 20 de „agenţi“, executivi, antreprenori din zona ceasurilor de lux, chef-i iscusiţi, avocaţi, cunoscători ai vinurilor bune şi ai tăriilor fine, ne-am propus să descoperim cele mai savuroase secrete de lifestyle din Bucureşti şi din România.

La final, am pus răspunsurile cap la cap şi am realizat poate prima lista secretă a lifestyle-ului. Vă invităm să o citiţi, să o testaţi, iar mai departe noi vă asigurăm că o vom completa cu prima ocazie. Tot în noua ediţie a După Afaceri Premium veţi face cunoştinţă cu cel mai bun patiser din lume, nimeni altul decât Albert Adria, fratele legendarului Ferran Adria, omul care a creat fenomenul gastronomic elBulli, considerat ani de-a rândul cel mai bun restaurant din lume. În paginile de design interior veţi afla ce înseamnă factorul WOW într-o casă.

Doar vă spunem că printre recomandări este şi o cadă în formă de hamac poleită cu foiţe de aur. Preţul?

Aproape 40.000 de lire. Ce poate fi mai WOW de atât? Un pasionat de pian şi unul de violă ne vor povesti cum au transformat o idee pornită într-una din cele mai incerte perioade muzicale prin care a trecut România în SoNoRo, un eveniment de muzică clasică ce a adus anul acesta peste 10.000 de oameni în sălile de concert. Mergem la Versailles, pe coridoarele ascunse ale unuia dintre cele mai faimoase palate din lume, iar la final testăm bucătăria cu stele Michelin într-unul din restaurantele „patronate“ de Gordon Ramsay.

Revenim în România şi descoperim secretele unui tărâm al conacelor, unde meşteşugarii încă îşi predau meseria mai departe din generaţie în generaţie. După ce am mâncat slană pe pâine şi ceapă am plecat mai departe să testăm doi bolizi, unul pe dealurile Toscanei, altul pe un circuit spaniol. Nu vă spunem mai multe, ci vă invităm să descoperiţi toate aceste secrete în cea mai nouă ediţie a suplimentului După Afaceri Premium.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO