Ziarul de Duminică

Pagini din Craii de Curtea Veche

Pagini din Craii de Curtea Veche
26.05.2010, 17:23 71

Teatrul Metropolis prezinta primul din seria celor trei marirecitaluri de teatru, sustinute de nume sonore ale scenei sifilmului romanesc: Alexandru Repan, Florin Piersic Jr., OanaPellea. Continuand traditia de a aniversa mari actori ai teatruluiromanesc, Teatrul Metropolis va asteapta sambata, 29 mai, ora20.00, la premiera spectacolului "Pagini din Craii de CurteaVeche", dupa Mateiu Caragiale, un magistral recital de teatruoferit de Alexandru Repan cu ocazia implinirii a 45 de ani decariera si a 70 de ani de viata.

Razboinicul cuceritor din viata dar si de pe scena, DimitrieCantemir al filmului romanesc, eternul june-prim cu un talent deexceptie, Alexandru Repan ne intinde nada povestilor acestor alterego ai nostri, atat de intimi noua, balcanicilor, acestor "treicrai", dupa cum ii caracteriza George Calinescu.

Sunteti invitati sa intrati pe taramul Crailor... purtati deinegalabilul si inconfundabilul glas al lui Repan, "cu atareatmosfera de viciu si de vraja, cu atari zaimfuri de transfigurarepeste realitatile cotidiene si vulgare. Suntem, de fapt, pe drumulintampinarii Crailor de Curtea Veche" (Perpessicius).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO