ZF 24

Panorame incredibile din cele mai frumoase locuri din lume

Panorame incredibile

Panorame incredibile

Autor: Mădălina M.

17.11.2013, 16:50 929

O echipă de fotografi ruşi a creat o galerie de fotografii panoramice uimitoare, extrem de detaliate.

AirPano este echipa alcătuită din 8 membri cu experienţă din vaste domenii, precum inginerie civilă şi cibernetică medicală. Mulţi dintre ei au renunţat la job-urile lor în favoarea acestei pasiuni. Fotografii amatori călătoresc în jurul lumii, făcând fotografii celor mai importante oraşe din lume sau altor locuri de interes.

Grupul fotografiază în special din elicoptere, folosind o instalaţie formată din 3-4 camere, dispuse circular. De asemenea, ei fotografiază de pe acoperişuri, din dirijabile, baloane cu aer cald sau elicoptere controlate prin radio.

Echipa de fotografi AirPano petrece de obicei o săptămână la fiecare destinaţie şi fac mai multe încercări înainte de a face fotografia perfectă.

“Scopul AirPano este să arate lumii planeta într-o manieră în care nimeni nu a mai văzut-o vreodată”, spune Sergey Semenov, fotograful care a câştigat primul loc la concursul internaţional de fotografie Epson International Photographic Pano Awards cu panorama Manhattan-ului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO