ZF 24

Pariul unui tânăr executiv din Bacău pe un produs „made in“ România

Pariul unui tânăr executiv din Bacău pe un produs...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

20.09.2013, 00:04 127
La 38 de ani, Oana Simon conduce Novei Medical din Bacău, o companie pe care a înfiinţat-o în 2007 împreună cu soţul său. Novei Medical produce dispozitive pentru analize medicale: cutii Petri (pentru analize de sânge), cutii de înţepătoare (dispozitiv în care se strâng deşeurile medicale), urocultoare şi coprocultoare.
 
„Este singura companie din România care face astfel de produse la noi în ţară cu materiale aprobate de UE“, spune Oana Simon, care adaugă că principalii clienţi sunt clinicile şi spitalele. Oana Simion este unul dintre cei 100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro şi care  sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multi­na­ţio­nale sau au do­bândit expe­rienţă clădind pro­priile afaceri, ei sunt nu nu­mai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO