ZF 24

Patru dintre cei mai mari cinci producători de mobilă din România sunt din Maramureş. Liderul face afaceri de peste 100 mil. euro trimiţând 99% din producţie la export

Patru dintre cei mai mari cinci producători de mobilă...

Autor: Ioana David

03.09.2013, 00:03 2761

Producăorul de mobilă Aramis Invest din Mara­mu­reş, deţinut de antreprenorii români Iacob Vladimir şi Marius Selescu, a înregistrat în prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 251 mil. lei (57 mil. euro), în creştere cu 14% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012.

„În ultimii ani au fost înregistrate creşteri considerabile ale cifrei de afaceri. (…) Această evoluţie se datorează dorinţei managmentului de a realiza un proiect durabil prin re­investirea profitului generat (…)“, a spus Ioan Floria, chief financial officer al Aramis Invest, pentru ZF.

În ultimii cinci ani businessul Aramis Invest s-a triplat.  Compania din Baia Mare a fost fondată în 1994, iar trei ani mai t­rziu a devenit exportator. În prezent livrările externe generează 98,74% din business. 

Aramis Invest a înregistrat anul trecut afaceri de 113,5 mil. euro, rezultate ce poziţionează compania pe primul loc în topul celor mai mari producători locali (dacă se ia în calcul o singură firmă şi nu un grup de firme), conform informaţiilor de la Registrul Comerţului.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO