ZF 24

Pecef Tehnica a deschis un magazin unic în Ploieşti de electrocasnice premium

Pecef Tehnica a deschis un magazin unic în Ploieşti de...

Autor: Daniel Lazar

16.12.2021, 14:12 745

Compania Pecef Tehnica, fondată în anul 1996 de către soţii Doina şi Florin Purghel, a deschis la Ploieşti unicul magazin din România de electrocasnice premium în care sunt vândute în acelaşi loc brandurile germane Miele şi Liebherr, care se regasesc în multe din magazinele de profil din ţară, însă alături de alte branduri. Conceptul exclusiv pentru aceste două brand-uri urmează să fie extins şi cu aparatură profesională, Pecef mai având în portofoliu de comercializare brandurile Casta, Piron, Brentareno, Unifiller, Prisma Food, Bendoni Inox etc.

Firma Pecef Tehnica s-a înfiinţat în anul 1996, ca un centru mic de service, în prezent având două centre proprii de service, în Bucureşti şi Ploieşti, alături de o reţea naţională de 49 de service-uri de pe întreg curprinsul ţării, cu prezenţă în toate judeţele.

Compania desfăşoară în prezent activităţi de instalaţii pentru construcţii şi proiectare (pentru persoane juridice sau fizice), leasing de personal, logistică, protezare auditivă şi vânzare de echipamente profesionale.

În anul 2020, Pecef a avut o cifră de afaceri netă 36.032.833 lei, venituri de 36.518.601 lei şi un profit net de 847.134 lei, realizate cu un număr mediu de 458 de salariaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO