ZF 24

PeliFilip a oferit asistenţă companiei MJ Maillis România la vânzare fabricii din Buftea către Prodplast

PeliFilip a oferit asistenţă companiei MJ Maillis...

Autor: Roxana Rosu

31.10.2016, 12:11 361

PeliFilip a oferit asistenţă companiei MJ Maillis România, producător de soluţiilor industriale complete de ambalare finală, în tranzacţia de vânzare a unităţii sale de producţie situate în Buftea către producătorul de mase plastice Prodplast SA, valoarea tranzacţiei fiind de peste 1,5 mil euro.

Serviciile de asistenţă juridică furnizate de avocaţii PeliFilip au inclus organizarea analizei de due diligence pentru vânzător, investigaţii de due diligence independente, negocieri şi asistenţă în legătură cu toate celelalte aspecte tranzacţionale. De asemenea, echipa PeliFilip a oferit consultanţă în legătură cu eliberarea pachetului de garanţii guvernate de legea engleză, constituite asupra proprietăţii, în contextul noii finanţări contractate de către cumpărător şi al constituirii unor noi ipoteci.

„MJ Maillis este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună şi de lungă durată. Astfel, decizia de a le fi parteneri în această tranzacţie a fost una naturală, atât prin prisma proiectelor pe care le derulăm împreună de peste 5 ani, cât şi prin prisma faptului că avem una dintre cele mai puternice practici de drept imobiliar din România. Le mulţumim pe această cale pentru încrederea acordată”, a declarat Ioan Dumitraşcu, Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicată în acest proiect a fost coordonată de către Ioan Dumitraşcu, Partener, şi a fost compusă din Mihaela Ispas, Senior Associate, Ioana Roman, Senior Associate, Mirona Apostu, Senior Associate, Dragoş Ungureanu, Associate, şi Lavinia Ghencea, Associate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO