ZF 24

Percheziţii la o familie din Bucureşti, suspectată de evaziune cu alcool. Prejudiciu de un milion de euro

Percheziţii la o familie din Bucureşti, suspectată de...

Autor: Andrei Dumitrescu

19.05.2014, 09:16 273

Poliţiştii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor au descins, luni dimineaţă, la două apartamente din cartierul Cotroceni din capitală, unul dintre acestea fiind locuit de soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Cei doi sunt suspectaţi că, în perioada 2010-2012, ar fi vândut alcool către marile cluburi şi ar fi făcut o evaziune fiscală evaluată la aproximativ un milion de euro.

Numele soţilor Vesfrid a apărut şi în dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, în care sunt suspectaţi oamenii de afaceri Marius Locic şi Ioan Creştin. Şi numele lui Cătălin Voicu a apărut în dosarul fraudelor bancare, anchetatorii susţinând că o parte din bani ar fi fost folosiţi de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator.

În dosarul fraudelor bancare au fost trimişi în judecată, în 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fraţii Vasile şi Ioan Creştin şi mai mulţi directori de sucursale bancare. Soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise în judecată în acest dosar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO