ZF 24

Peste 100 de şoferi au rămas fără permis, miercuri, după ce au traversat neregulamentar calea ferată

Peste 100 de şoferi au rămas fără permis, miercuri,...

Autor: Andrei Dumitrescu

07.02.2013, 18:40 828

Peste 100 de şoferi au rămas fără permis, miercuri, după ce au traversat neregulamentar calea ferată, sancţiunile fiind dictate în urma unei acţiuni organizate, la nivel naţional, de poliţiştii Direcţiei Rutiere, pentru prevenirea accidentelor rutiere, informează Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au desfăşurat, miercuri, o acţiune, la nivel naţional, pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie care au loc la trecerile la nivel cu calea ferată şi sunt soldate cu victime.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat 26 de infracţiuni şi au dat 3.746 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 485 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Pentru aceeaşi abatere, au fost reţinute 102 permise de conducere.

La acţiune au participat 921 de poliţişti de la Rutieră şi 192 de la Transporturi, fiind verificate 7.454 de autovehicule, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO