ZF 24

Petrom numeşte un român la conducerea minei de aur a companiei: Gabriel Selischi devine şeful pe explorare şi producţie de hidrocarburi

Gabriel Selischi, 45 de ani

Gabriel Selischi, 45 de ani

Autor: Roxana Petrescu

21.03.2013, 17:36 953

Petrom, cea mai mare companie locală, a mai adus un român în conducerea firmei prin numirea lui Gabriel Selischi, 45 de ani, în funcţie de responsabil cu activitatea de explorare şi producţie începând cu data de 1 septembrie. Mişcarea are loc ca urmare a renunţării lui Johann Pleininger la mandatul de membru al directoratului Petrom pentru o funcţie de conducere, tot pe segmentul de explorare şi producţie, dar la nivelul grupului OMV.

Segmentul de explorare şi producţie este principala maşină de făcut bani pentru Petrom, companie care este singurul producător de petrol şi gaze din România.

În acest moment, din managementul Petrom fac parte trei români: Mariana Gheorghe, CEO-ul companiei, Cristian Secoşan, responsabil pentru activitatea de gaze şi energie, şi Gabriel Selischi, responsabil pentru activitatea de explorare şi producţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO