ZF 24

Platforma foodpanda.ro este disponibilă acum şi în Timişoara

Platforma foodpanda.ro este disponibilă acum şi în...

Autor: Ioana Nita

11.03.2014, 16:14 132

Platforma online pentru livrări de mâncare la domiciliu foodpanda, susţinută de incubatorul german Rocket Internet, şi-a extins aria de acoperire din ţară, fiind disponibilă acum şi în Timişoara. Astfel, timişorenii pot comanda acum mâncare la domiciliu de la 20 de restaurante listate în cadrul platformei, urmând ca numărul acestora să se dubleze până la sfârşitul lunii.

„Obiectivul nostru este ca în 2014 toate restaurantele importante din Timişoara să fie prezente pe platformă, accesând beneficiile pe care le oferim, de la fidelizarea şi atragerea de noi clienţi, până la reducerea sau eliminarea costurilor de marketing, operaţionale şi de procesare a comenzilor”, a declarat Dan Macarie, country manager al foodpanda România.

În prezent, foodpanda.ro are în portofoliu peste 200 de restaurante din Bucureşti, Cluj şi Timişoara, iar în curând urmează se se lanseze şi la Iaşi.

Platforma pentru livrări de mâncare s-a lansat în România anul trecut şi este disponibilă şi pe dispozitivele mobile prin intermediul aplicaţiilor special dezvoltate pentru sistemele de operare Apple iOS şi Google Android.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO