ZF 24

Pompiliu Popescu, fost doctor al echipei naţionale: Burleanu are 500 de euro diurnă

Pompiliu Popescu, fost doctor al echipei naţionale:...

Autor: Claudiu Giurgea

12.05.2016, 11:23 2655

Pompiliu Popescu spune că FRF dispunea de fonduri importante primite din partea FIFA pentru dotări medicale. Aproximativ 300.000 de euro ar fi primit FRF din partea forului internaţional, dar nici 10% din aceşti bani nu au fost cheltuiţi în acest scop.

"Federaţia a primit, la scurt timp după numirea actualei conduceri, din partea FIFA, 300.000 de euro bani destinaţi exclusiv dotării medicale a fotbalului românesc. Eu am ştiut de la unele conferinţe de aceşti bani şi am făcut referat să cumpere două camere hiperbare pentru refacere. Burleanu a spus atunci că nu are bani. Eu i-am spus că au bani special pentru dotări medicale: 300.000 de euro, de la FIFA. "Da? Nu ştim, hai să verificăm şi să îi accesăm". Din acei bani s-au cumpărat două camere hiperbare, care au costat până în 30.000 de euro. Din acei bani se puteau cumpăra sute te defibrilatoare.

Un defribilator costă cât patru zile din diurna lui Răzvan Burleanu, 2.000 de euro. Aşa aţi aflat şi care e diurna domnului Burleanu (n.r. 500 de euro pe zi)", a mai declarat Pompiliu Popescu.

Citiţi continuarea pe ProSport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO