ZF 24

Popoviciu îi ia locul lui Bendei la conducerea unei firme de energie din portofoliul RCS&RDS

Valentin Popoviciu (stânga) l-a înlocuit pe Ioan Bendei la conducerea companiei Foto Distribuţie SRL

Valentin Popoviciu (stânga) l-a înlocuit pe Ioan Bendei la conducerea companiei Foto Distribuţie SRL

Autor: Adrian Seceleanu

28.12.2015, 14:42 2530

Valentin Popoviciu, 41 de ani, care a fost promovat în acest an vicepreşedinte al RCS&RDS, cea mai mare companie de cablu din România, l-a înlocuit pe Ioan Bendei la conducerea societăţii Foto Distribuţie SRL, una dintre firmele de energie din portofoliul operatorului de comunicaţii, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.

“Adunarea generală a asociaţilor a decis cu unanimitate de voturi următoarele: Se revocă din funcţia de administrator domnul Bendei Ioan începând cu data înregistrării în Registrul Comerţului a prezentei hotărâri. Se alege în funcţia de administrator, cu puteri depline, pentru o durată de patru ani de la data înregistrării în Registrul Comerţului a prezentei hotarari, domnul Popoviciu Valentin”, conform documentului publicat în Monitorul Oficial. Adunarea acţionarilor Foto Distribuţie SRL a avut loc în data de 17 noiembrie 2015.

Valentin Popoviciu, unul dintre oamenii cheie din echipa de conducere a RCS&RDS, lucrează în cadrul companiei din anul 1998. El a avansat treptat în ierarhia companiei de cablu, în cadrul căreia a ocupat, înainte de a fi avansat vicepreşedinte, funcţia de director de dezvoltare.

Popoviciu, managerul care este principala voce publică a operatorului de cablu, este şi cel care a ieşit la atac împotriva Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie, în condiţiile în care operatorul de cablu vrea să facă următorul pas pe această piaţă, respectiv să obţină licenţe de distribuţie a energiei. Compania este deja prezentă pe piaţa de furnizare a energiei.

RCS&RDS este cel mai mare furnizor de servicii de televiziune de cablu şi internet fix din România, şi al doilea jucător de pe pieţele de telefonie fixă şi satelit TV. Compania oferă şi servicii de telefonie mobilă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO