ZF 24

Porsche Inter Auto deschide cel mai scump centru auto din România, care include showroomuri Bentley şi Lamborghini. GALERIE FOTO

Showroom Porsche Pipera

Showroom Porsche Pipera

Autor: Bogdan Alecu

07.05.2013, 13:36 1594

Porsche Inter Auto România (PIA), divizia de retail a Porsche Holding pe piaţa locală care deţine cinci centre auto pe piaţa locală, deschide în prima decadă a lunii mai noul complex Porsche Pipera, în urma unei investiţii totale de 15 milioane de euro, amplasat la 350 de metri de Porsche Nord. Porsche Pipera este cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei dedicat mărcilor de lux, găzduind showroom-uri şi puncte de service pentru Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini.

Odată cu deschiderea noului centru, PIA închide centrul Porsche Aviaţiei de pe b-dul Barbu Văcărescu.

Mărcile Porsche şi Audi din centrul Porsche Nord sunt transferate în Porsche Pipera, în timp ce Skoda si SEAT le iau locul în cadrul Porsche Bucuresti Nord.

“În prima decadă a lunii mai încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului. Finalizarea centrului Porsche Pipera - o investiţie importantă a Grupului Volkswagen - a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm”, a declarat Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto. “

Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 800 mp.

“Aşa cum s-a întâmplat şi acum zece ani, cu Porsche Bucureşti Nord, suntem din nou în măsură să avem cele mai moderne şi cel mai bine echipate puncte de vânzare şi service la dispoziţia clienţilor noştri, şi asta sperăm că va compensa pentru inconvenienţele inerente mutării şi instalării într-o casă nouă”, a adăugat Dana Cortina.

Procesul de amenajare a centrului auto de lux Porsche Pipera va continua cu spaţiile pentru mărcile exclusiviste Bentley şi Lamborghini, care vor fi distribuite şi servisate la Bucureşti, prin Porsche Inter Auto România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO