ZF 24

Portofoliul fraţilor Pavăl de la Dedeman la Bursă: jumătate din investiţii sunt pe minus, inclusiv cea mai mare, cea de la Alro Slatina

Portofoliul fraţilor Pavăl de la Dedeman la Bursă:...

Autor: Liviu Popescu

03.12.2019, 15:20 4107

♦ Două din cele patru investiţii în BET sunt pe minus ♦ Din cele 804 mil. lei investite la bursă, plasamentul la Alro Slatina este de 430 mil. lei.

Adrian şi Dragoş Pavăl, proprietarii Dede­man, cea mai puternică afacere antre­prenorială românească, evaluată de ZF la circa 10 mld. lei, sunt pe minus cu plasa­mentele la Alro Slatina şi la Transelectrica, ceea ce înseamnă că dacă decid să vândă în prezent, ar marca pierderi de circa 87 mil. lei pe aceste companii, arată datele agregate de ZF.

Astfel, două dintre cele patru investiţii pe care fraţii Pavăl, cei mai mari investitori persoane fizice de la Bursa de la Bucureşti, le au în acţiuni din indicele BET şi sunt pe minus de la începutul acestui an, dinamică determinată în principal de rezultatele financiare slabe ale acestor companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO