ZF 24

Preşedintele Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion şi interimatul lui Lucian Bode la ministerul Justiţiei

Preşedintele Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion...

Autor: Petru Mazilu

02.09.2021, 12:09 419

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat ordinul de revocare a ministrului Justiţiei, Stelian Ion. Şeful statului a semnat şi ordinul de desemnare cu statut interimar în fruntea ministerului a lui Lucian Bode.

Cele două decrete au fost semnate joi de preşedintele României, Klaus Iohannis

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 2 septembrie 2021, următoarele decrete: Decret de revocare din funcţia de membru al Guvernului a domnului Stelian-Cristian Ion, ministrul justiţiei şi Decret de desemnare a domnului Lucian Nicolae Bode, ministrul afacerilor interne, ca ministru al justiţiei, interimar”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu. Revocarea a fost motivată de disputa privind avizul pentru programul Anghel Saligny, în valoare de 50 de miliarde de lei.

Interimar la Ministerul Justiţiei a fost numit Lucian Bode, acesta fiind al treilea minister pe care îl conduce într-un singur an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO