ZF 24

Primăria Sibiu a alocat 950.000 de euro din bugetul local pentru modernizarea grădinii zoologice

Primăria Sibiu a alocat 950.000 de euro din bugetul...

Autor: Laurentiu Cotu

06.02.2014, 16:04 114

Primăria Sibiu va investi în acest an aproximativ 4,3 mil. lei (950.000 de euro) din bugetul local pentru lucrări de modernizare a grădinii zoologice din oraş. Sumele alocate în prezent din bugetul primăriei Sibiu reprezintă plafonul maximal, costurile lucrărilor urmând să fie stabilite în urma procedurilor de licitaţie.

Cea mai mare investiţie planificată în acest an pentru grădina zoologică din Sibiu este proiectarea şi execuţia unui gard care împrejmuieşte întreg perimetrul grădinii, cu o lungime totală de aproximativ 2.300 de metri liniari.

‘’Grădina Zoologică beneficiază în acest an de sume importante din bugetul local pentru modernizarea amplasamentelor şi dotărilor, îmbunătăţind astfel aspectul şi funcţionalitatea acestui obiectiv de agrement. Anul trecut, grădina zoologică a fost vizitată de aproape 200.000 de oameni’’, au declarat reprezentanţii primăriei din Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO