ZF 24

Primarul Capitalei Gabriela Firea a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti

Primarul Capitalei Gabriela Firea a demisionat din...

Autor: Ionel Dancu

19.11.2018, 11:26 1835

Gabriela Firea a demisionat, luni din funcţia de preşedinte interimar PSD Bucureşti, spunând că şi statutul ar trebui amendat deoarece nu este normal ca un interimat să fie asigurat timp de doi ani.

"Cel mai important e să fim oameni, iar în cazul unui partid să fim membri şi apoi să avem funcţii. Ştim ce se va întâmpla, deşi sedinţa nu a început. Nu este democrat să se dezbată înainte informal să în birouri, restaurante", a declarat Gabriela Firea, înainte de şedinţa CEx PSD.

Aceasta a anunţat că şi-a depus demisia de calitatea de şef interimar la PSD.

"Mi-ai depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru că de 2 ani dl. Dragnea a blocat alegerile la această organiziaţie pentru a fi vulnerabilă. Poate si statutul ar trebui amendat pentru că nici o poziţie interimară nu poate dura 2 ani. A fost un plan (...) Mă gândeam, dacă dl Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine, am fi avut deja la stadiul de fundaţie şi spitalele regionale", a mai spus Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO