ZF 24

Producătorul brânzeturilor Hochland: Vânzările au crescut cu peste 50% în martie la majoritatea categoriilor. Compania are două unităţi pe plan local, la Sighişoara şi Sovata, şi este lider pe piaţa de brânzeturi

Erik Hageleit, director general al Hochland România: Ne-am adaptat foarte bine în fabricile noastre şi, ca dovadă, putem asigura o producţie continuă în această perioadă.

Erik Hageleit, director general al Hochland România: Ne-am adaptat foarte bine în fabricile noastre şi, ca dovadă, putem asigura o producţie continuă în această perioadă.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.04.2020, 16:47 417

Erik Hageleit, director general al Hochland România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa lactatelor, spune că luna martie a fost una surprinzătoare pentru toată industria bunurilor de larg consum, iar vânzările companiei au înregistrat o creştere accelerată faţă de anul trecut. Avansul a fost determinat de de incertitudinea contextului actual, iar consumatorii au început să îşi facă mai multe provizii decât în mod obişnuit, nu doar în ceea ce priveşte produsele alimentare. „Impactul a fost vizibil şi în businessul nostru, unde vânzările au crescut cu peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în majoritatea categoriilor. Datorită producţiei locale şi echipelor puternice şi muncitoare din Sighişoara şi Sovata, am reuşit să ne adaptăm rapid la această nouă provocare şi să venim în întâmpinarea nevoilor con­su­matorilor noştri”, spune managerul, ca­re conduce com­pa­nia de la înce­pu­tul anu­lui 2017, însă nu este la prima ex­perienţă pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO