ZF 24

Producătorul de bere Albrau, cu venituri de 39 mil. lei, şi-a bugetat afaceri mai mari cu 10% în 2020. „Nu am resimţit în vânzări această stare de urgenţă, ci în desfăşurarea programului de lucru“

Antreprenori locali

Albrau Prod şi-a început activitatea în 1992 şi are în portofoliu mărci precum Albrau sau Zimbru, ultima având o istorie de peste 170 de ani.

Albrau Prod şi-a început activitatea în 1992 şi are în portofoliu mărci precum Albrau sau Zimbru, ultima având o istorie de peste 170 de ani.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

27.05.2020, 18:35 356

Albrau, unul dintre cei mai mari producători independenţi de bere de pe plan local, şi-a bugetat pentru acest an o creştere de peste 10% a cifrei de afaceri, până la 43 de milioane de lei, conform calculele ZF pe baza informaţiilor furnizate de companie pentru catalogul Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2020, pe care Ziarul Financiar îl va lansa în perioada următoare.

„Nu am resimţit în vânzări această stare de urgenţă. Însă, am resimţit această stare prin re­du­cerea mobilităţii angajaţilor ceea ce s-a reflectat în greutatea desfăşurării programului de lucru“, a spus Luminiţa Martin, directorul general al companiei. Ea a răspuns la întrebă­rile ZF transmise cu ocazia demersului de a întocmi noua ediţie a catalogului în care sunt incluse cele mai importante companii din eco­nomie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO