ZF 24

Producătorul de mobilă Lemet a investit 1,2 mil. lei într-un magazin de 1.300 metri pătraţi în Târgovişte

Producătorul de mobilă Lemet a investit 1,2 mil. lei...

Autor: Roana Rotaru

19.07.2017, 12:18 763

Producătorul de mobilier Lemet, care îşi vinde producţiile prin reţeaua proprie de magazine Lem’s, o afacere fondată de antreprenorul român Alexandru Rizea, a investit 1,2 mil. lei într-un showroom de 1.300 de metri pătraţi în Târgovişte, potrivit reprezentanţilor companiei.

“Reţeaua de magazine Lem’s a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie şi pasiune şi vom ajunge, după deschiderea magazinului din Târgovişte, la 77 de magazine Lem’s în toată ţara. Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante magazine din România unde nu suntem încă prezenţi”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Magazinul din Târgovişte este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta, după cel din Satu Mare, un magazin cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, în care managementul companiei a investit 700.000 lei. 

După deschiderea magazinului din Târgovişte, reţeaua de magazine Lem’s ajunge la 77 de magazine cu o suprafaţă totală de aproximativ 72.000 mp.

Alexandru Rizea a ajuns cu business-ul său din producţia şi retailul de mobilă la vânzări totale de 312 mil. lei (circa 70 mil. euro) în 2016, în creştere cu 11% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO