ZF 24

Producătorul de scaune ergonomice Antares Cluj şi-a bugetat afaceri de 8 milioane de euro în 2020, plus 10%

Laczkó Csaba, director general al Antares România:

Dezvoltarea incredibil de rapid a tehnologiei înseamnă acces la o cantitate imensă de date, cifre şi statistici, dar factorul uman, capacitatea de a înţelege cu claritate care sunt datele relevante în situaţia unică a fiecărei companii, va juca un rol la fel de semnificativ şi de acum înainte.

Laczkó Csaba, director general al Antares România: Dezvoltarea incredibil de rapid a tehnologiei înseamnă acces la o cantitate imensă de date, cifre şi statistici, dar factorul uman, capacitatea de a înţelege cu claritate care sunt datele relevante în situaţia unică a fiecărei companii, va juca un rol la fel de semnificativ şi de acum înainte.

Autor: Laurentiu Cotu

12.02.2020, 18:00 377

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 8 mil. euro, în creştere cu aproximativ 10% faţă de anul trecut, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor primite de la companie. Antares a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 7,3 mil. euro. 

Compania produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita. „Evoluţia pieţei a fost foarte interesantă în 2019, cu oportunităţi, dar şi cu dificultăţi neaşteptate. 

Devine din ce în ce mai complicată estimarea privind evoluţia pieţei. Dezvoltarea incredibil de rapid a tehnologiei înseamnă acces la o cantitate imensă de date, cifre şi statistici, dar factorul uman, capacitatea de a înţelege cu claritate care sunt datele relevante în situaţia unică a fiecărei companii, va juca un rol la fel de semnificativ şi de acum înainte“, a declarat pentru ZF Transilvania Balint Ede , director general al Antares România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO