Producătorul de ţiglă metalică Depaco vrea afaceri de aproape 60 mil.euro, din care o treime să vină din exporturi

8 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de ţiglă metalică Depaco şi-a propus să ajungă în acest an la afaceri de aproximativ 60 de milioane de euro, din care o treime să vină din exporturi, în condiţiile în care acum compania nu are distribuţie în străinătate.

„Ne dorim dublarea cifrei de afaceri a Depaco într-un an, pentru că avem capacitate tehnică pentru a produce dublu. Depaco trebuie să vândă la export minimum 30% din cifra de afaceri, până acum nu a vândut deloc. Totuşi, chiar dacă încă nu suntem acţionari acolo, Depaco a început să vândă în Ungaria şi Bulgaria, după ce am semnat contractele de preluare”, spune Dorel Goia, principalul acţionar al TeraPlast Bistriţa, companie care a preluat în martie 50% din Depaco.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
producator
, afaceri
, exporturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide