ZF 24

Producatorul de tigle Lindab muta la Stefanestii de Jos fabrica de la Sibiu cumparata in 2008

15.04.2010, 11:33 126

Lindab Romania, subsidiara locala a grupului Lindab, va relocacapacitatile de productie din Sibiu, respectiv doua linii deproductie de tigla metalica, la fabrica din Stefanestii de Jos(judet Ilfov). Linia de productie de casete structurale va ficonservata, avand in vedere ca exista una similara la centrul deproductie din Stefanesti. Centrul de la Sibiu va fi pastrat cacentru logistic, intregul proces urmand sa fie finalizat lasfarsitul lunii mai.

"Prin aceasta reorganizare vom eficientiza costurile de procesaresi vom asigura totodata o calitate mai mare a produselor prinaplicarea standardelor Lindab si a serviciilor de logistica.Pastram in totalitate gama de produse Rova, insa ne dorim sa aducemnivelul de calitate la cel cu care Lindab si-a obisnuit clientii incei peste 15 ani de activitate in Romania", a declarat AndreiSulyok, Director General Lindab Romania.

In urma relocarii au fost disponibilizati 22 de salariati. "Deciziade concentrare a capacitatilor de productie la stefanesti ainsemnat implicit si reduceri de personal la Sibiu. Colegiidisponibilizati, in numar de 22, vor avea suportul nostru pentru abeneficia de masurile de protectie sociala si pentru a-si gasi catmai repede un nou loc de munca"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO