ZF 24

Producătorul de vinuri Gramma din Iaşi: Vânzările sunt peste cele de anul trecut. Ce nu mai vindem în HoReCa vindem în online şi în retail

Marian Olteanu, director general şi fondator al producătorului de vinuri Gramma din judeţul Iaşi

Marian Olteanu, director general şi fondator al producătorului de vinuri Gramma din judeţul Iaşi

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.04.2020, 16:35 393

Marian Olteanu, director general şi fondator al producătorului de vinuri Gramma din judeţul Iaşi, spune că, deşi această perioadă este una dificilă pentru producătorii de vinuri premium care se bazau pe vânzările în HoReCa, producătorul pe care îl conduce a reuşit să-şi majoreze vânzările.

„Noi suntem ca vânzări peste anul trecut. Ce nu mai vindem în HoReCa vindem în online şi în retail. Marii retaileri care aveau un portofoliu construit din vinuri mai ieftine au început să le ofere consumatorilor şi vinuri mai scumpe. Iar cu Penny Market avem un proiect de co-branding care funcţionează“, a spus Marian Olteanu, care conduce un producător cu afaceri de 300.000 de euro anul trecut.

El explică faptul că HoReCa reprezenta 80% din vânzările online, iar 20% mergeau în retail. Gramma Wines a lansat recent un pachet de patru vinuri numit „Pachet Autoizolare“, ceea ce a determinat o creştere a vânzărilor în online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO