ZF 24

Producătorul Ursus lansează B-LIFE Botanicals, o băutură pe bază de sucuri de fructe, plante aromatice şi bere fără alcool

Producătorul Ursus lansează B-LIFE Botanicals, o...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.05.2019, 16:32 3307

Mădălina Panaete

Ursus Breweries, cel mai mare jucător de pe piaţa berii din România, şi-a extins portofoliul cu un nou brand B-LIFE Botanicals, o băutură care conţine suc de fructe, plante aromatice şi bere fără alcool.

B-LIFE este disponibilă în două variante: B-LIFE cu zmeură, lavandă şi eucalipt şi B-LIFE cu flori de soc, cimbru şi lămâie.

B-LIFE Botanicals se lansează în România printr-o campanie integrată care include: reclamă TV, promovare în mediul on-line şi panouri outdoor.

Ambele variante ale produsului sunt disponibile din luna mai, în principal în reţelele de comerţ modern şi tradiţional.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizată, Stejar şi marca de cidru Kingswood.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO