ZF 24

“Profesorii ne spun: aveţi studenţi buni, dar românii sunt cei mai buni!”

“Profesorii ne spun: aveţi studenţi buni, dar...

Autor: Adelina Mihai

02.06.2014, 11:19 1400

Peste 300 de români au absolvit cursurile unui program de educaţie managerială oferit de IEDC- Bled School of Management din Slovenia, una dintre cele mai cunoscute şcoli de afaceri din regiune.

“Românii valorifică foarte mult educaţia, iar profesorii şcolii noastre ne spun mereu: <Aveţi studenţi buni, dar românii sunt cei mai buni!>. Aproximativ 100 de manageri români au absolvit cursurile programului nostru de Executive MBA, iar 200 au urmat alte tipuri de programe, în special <young managers program> sau <general management program>, care este ca un MBA, dar cu o perioadă mai redusă”, a explicat prof. Danica Purg, decan şi director al IEDC-Bled School of Management, o şcoală cu studenţi internaţionali în proporţie de 75 - 80%, majoritatea din Europa Centrală şi de Est.

Ea a fost prezentă săptămâna trecută la un eveniment organizat în Bucureşti de către  Clubul Absolvenţilor din România ai IEDC Bled School of Management, în cadrul căruia s-a a avut loc o competiţie pentru cinci echipe formate din middle-manageri din companiile locale, care au rezolvat un studiu de caz pornind de la o problemă de business. Câştigătoare a ieşit echipa de manageri care lucrează în cadrul Coca-Cola HBC Romania, iar în competiţie au mai fost echipe de angajaţi din companii şi instituţii precum Mobexpert, Renania Trade, Studio Moderna sau ING Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO