ZF 24

Prognoza meteo: cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo: cum va fi vremea în weekend

Autor: Pro TV

13.12.2013, 15:33 550
 

Sambata - Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie, iar la deal si la munte si local in sud se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul tarii, dar mai persistente in nord-vest si in extremitatea vestica.
In zonele joase, in special din regiunile intracarpatice, se va semnala ceata, local chiar persistenta. Doar cu totul izolat vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -4...-2 grade local in Transilvania pana la 7...8 grade in dealurile Munteniei si ale Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 1 grad, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -13 grade. Presiunea atmosferica va creste.


Duminica - In regiunile vestice si centrale vremea va fi relativ rece, in schimb in restul zonelor vor fi valori in general mai ridicate decat cele obisnuite ale perioadei. Cerul va fi variabil la partial noros, in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata si cu totul izolat si trecator vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -4...-2 grade local in Transilvania, unde ceata va persista si 8...9 grade in dealurile Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -9 si 0 grade, mai scazute in depresiuni si mai ridicate pe litoral.
Luni - Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele joase, mai ales cele din sud, unde dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4...-2 grade local in Transilvania si 5...6 grade in Subcarpatii Moldovei si in delta, iar cele minime se vor incadra intre -9 si 0 grade, mai mici in depresiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO