ZF 24

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

Autor: Mediafax

14.12.2011, 16:15 211

Joi, vremea va fi predominant închisă, dar mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Va ploua în jumătatea de vest a ţării şi pe arii mai restrânse, noaptea, în restul teritoriului. La munte precipitaţiile vor fi mixte.

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În zonele joase din regiunile extracarpatice local va mai fi ceaţă. Vântul va avea unele intensificări în vest şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade.

În Bucureşti vremea va fi predominant închisă şi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Va mai fi ceaţă asociată trecător cu burniţă, iar spre sfârşitul intervalului va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3-4 grade.

Vineri vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi local ploi, ziua în regiunile estice şi sud-estice, iar noaptea în cele vestice şi nord-vestice. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în vestul ţării, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 şi 5 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO