ZF 24

Propunerea ZF: Zece cadouri pentru zece oameni total diferiţi, de la bon viveurs la pasionaţi de ceasuri sau călătorii

Pasionaţii de călătorii nu vor aprecia nimic mai mult decât o nouă aventură, fie ea în ţară sau peste hotare. O sugestie? Încercaţi o călătorie cu balonul în Cappadocia, zborul de o oră este puţin peste 150 de euro

Cadouri de Craciun

Autor: Cristina Roşca

24.12.2014, 14:52 309

Fie pentru că nu au avut inspiraţie, fie pentru că nu au avut timp sau bani, mulţi au lăsat şedinţa de cumpărături pentru Ajunul Crăciunului. În ultima zi înainte de venirea lui Moş Crăciun însă trebuie să mergi la ţintă atunci când vine vorba de shopping , de aceea Ziarul Financiar îţi sugerează zece cadouri pentru zece tipuri de oameni, de la bon-viveurs la pasionaţi de gadgeturi.

Într-o perioadă în care “time is money”, alegerea unui cadou poate ajunge să reprezinte nu doar o plăcere ci şi o resposabilitate, mai ales că alegerea poate fi constrânsă de buget, de timp sau de curajul celui care dăruieşte.

Curajoşii vor opta pentru zboruri cu balonul, pentru un salt cu paraşuta sau o sesiune de escaladă. Pentru toţi ceilalţi rămâne deschisă opţiunea unui cadou clasic, o geantă care nu se demodează niciodată, un parfum personalizat după firea celui care îl poartă, un stilou din materiale rare, o sticlă de vin de colecţie sau, de ce nu, un ceas elveţian. 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO