ZF 24

ProSport te cheamă să alergi la cel mai mare eveniment de running nocturn - Bucharest Night Run

ProSport te cheamă să alergi la cel mai mare eveniment...

Autor: Departamentul Sport

11.08.2014, 12:50 71

Toate persoanele care doresc să participe la Bucharest Night Run trebuie să se înscrie pe site-ul www.nightrun.prosport.ro, iar primii 200 de participanţi primesc tricoul oficial al evenimentului.

Persoanele care completează formularul până în data de 10 august, ora 23:59, beneficiază de o taxă de participare promoţională. Fiecare dintre participanţi va beneficia de cronometrare cu chip, asistenţă medicală şi puncte de hidratare. Câştigătorii fiecărei categorii vor primi premii în bani.

Aflat la a treia ediţie, evenimentul Bucharest Night Run, organizat de ProSport, se bucură de un succes din ce în ce mai mare, anul trecut ajungând la 600 de participanţi, dovadă a faptului că numărul iubitorilor de mişcare în aer liber este în creştere.

Astfel, ProSport continuă seria evenimentelor sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare, care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos, cum sunt "Cu bicicleta la mare", "Tower Center Up Run" şi "Cu bicicleta la munte".

ProSport, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, au ales aceeaşi locaţie spectaculoasă ca şi anul trecut, şi anume Pasajul Suprateran Basarab. Inaugurat în iunie 2011 în prezenţa Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, Pasajul Basarab este cu precădere un pasaj rutier. El uneşte sectoarele 1 şi 6 între Şoseaua Nicolae Titulescu şi Şoseaua Grozăveşti. Pasajul a fost construit cu scopul de a fluidiza traficul în zona de Nord-Vest a Capitalei şi de a completa inelul interior de circulaţie al Municipiului Bucureşti. Zilnic, 50.000 de maşini trec pe acest pasaj.

Startul evenimentului se va da din parcarea Carrefour Orhideea. Concurenţii se pot înscrie la una dintre cele două probe propuse de organizatori, de 5 km, respectiv de 10 km. Participanţii vor primi chip-uri individuale de cronometrare, astfel incât fiecare îşi va afla la finalul cursei timpul personal realizat.

Categoriile de concurs sunt următoarele:

Băieţi

- cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani

- cu vârsta mai mare de 35 de ani (împliniţi la data concursului)

Fete:

-cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani

-cu vârsta mai mare de 35 de ani (împliniţi la data concursului)

Pe 30 august, ProSport spune "Noapte (ne)bună, Bucureşti"!
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO