ZF 24

PwC România a promovat-o pe Ana Maria Iordache în rolul de Partener

PwC România a promovat-o pe Ana Maria Iordache în rolul...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2023, 11:17 424

PwC România a promovat-o, începând cu 1 iulie, pe Ana Maria Iordache în rolul de Partener în cadrul practicii de Consultanţă Fiscală şi Juridică.

”O felicit pe Ana Maria pentru promovarea în rolul de partener care reprezintă o realizare profesională foarte importantă, o recunoaştere a rezultatelor sale de până acum şi o dovadă a încrederii celorlalţi parteneri în potenţialul său de a dezvolta serviciile acordate clienţilor noştri, de a contribui la evoluţia profesională colegilor noştri şi a firmei”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România.

Cu o experienţă de peste 15 ani în litigii fiscale şi administrative, Ana Maria Iordache a reprezentat numeroşi clienţi atât în faţa autorităţilor şi instanţelor de judecată din România, cât şi în cadrul procedurilor în faţa Curţii Europene de Justiţie.

Sfera sa de practică include o gamă variată de litigii din domeniul dreptului fiscal, dreptului administrativ, dreptului concurenţei, protecţia datelor cu caracter personal, precum şi litigii generate de procedura executării silite

Ana Maria este licenţiată în drept la Universitatea din Iaşi, deţine un masterat în Drept European la Universitatea din Modena e Reggio Emilia, Italia, şi face parte din Baroul Bucureşti.

Din 2018, ea este Partener al D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO