ZF 24

Radiografia afacerilor româneşti, în Anuarul de Business al României

Radiografia afacerilor româneşti, în Anuarul de...

Autor: Ioana David

12.05.2014, 00:05 188

Peste 750 de companii din 80 de domenii de activitate vor fi analizate în „Anuarul de Business al României - Cei mai mari jucători din economie“, catalog realizat de Ziarul Financiar, care a ajuns la ediţia cu numărul nouă.

Anuarul de Business, prima iniţiativă de acest gen din presa de business autohtonă, dă o imagine completă asupra economiei şi a principalilor jucători - companiile care contează cu adevărat în România.

Prin acest proiect editorial Ziarul Financiar adună cei mai relevanţi indicatori din viaţa companiilor şi oferă astfel imaginea economiei româneşti din ultimii ani, dar şi previziuni pentru 2014.

Cine sunt companiile lider de piaţă, cine sunt cei mai profitabili jucători din economie, cine a făcut cele mai multe angajări, cum s-au schimbat ierarhiile în ultimii ani - sunt câţiva dintre indicatorii pe care îi veţi găsi în Anuarul de Business 2014.

Totodată, Anuarul este un instrument de lucru pentru oricine vrea să evalueze corect piaţa pe care îşi desfăşoară activitatea şi să evalueze eventualele oportunităţi de extindere în alte sectoare.

Anuarul a fost publicat pentru prima dată în 2006 şi este unul dintre cele mai longevive produse ale Ziarului Financiar. Catalogul a surprins evoluţia pieţelor atât în anii de boom economic, cât şi în perioada de criză ce a urmat. Cele peste 80 de sectoare de activitate sunt grupate în domenii profesionale: energie, construcţii şi real estate, industrie, bunuri de larg consum, IT&C, transporturi şi comerţ, servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO